ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόταση μέχρι 25 Ιουνίου καταθέτει ο ΟΚΥπΥ για διαφορά με γιατρούς

Πρόταση μέχρι 25 Ιουνίου καταθέτει ο ΟΚΥπΥ για διαφορά με γιατρούς

Τη συνέχιση του διαλόγου και την αναστολή των απεργιακών μέτρων που εξαγγέλθηκαν, αποφάσισαν οι Συντεχνίες των Ιατρών, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησαν την Τρίτη με τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΚΥπΥ, αφού άκουσε τις θέσεις των Συντεχνιών, δεσμεύθηκε να καταθέσει τελική πρόταση για συζήτηση, μέχρι την Τρίτη 25 Ιουνίου του 2024.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι γιατροί των δημόσιων νοσηλευτηρίων θα κατέρχονταν σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία την Πέμπτη, 20 Ιουνίου του 2024.

Όπως αναφέρει ο ΟΚΥπΥ, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις Συντεχνίες των Ιατρών, στην οποία αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος και συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις, που κατατέθηκαν και από τα δύο μέρη, σχετικά με την παροχή του κάθετου κινήτρου.

Σημειώνει πως τα δύο μέρη, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή τους στην αναβάθμιση των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων και στους στόχους του Οργανισμού και λαμβάνοντας υπόψη το καλώς νοούμενο συμφέρον των ασθενών, αποφάσισαν την συνέχιση του διαλόγου και την αναστολή των απεργιακών μέτρων που εξαγγέλθηκαν.

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας προσθέτει ότι «εκτιμώντας το έργο των ιατρών, που εργάζονται στα Δημόσια Νοσηλευτήρια και αφού άκουσε τις θέσεις τους, δεσμεύθηκε να καταθέσει τελική πρόταση για συζήτηση, μέχρι την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατριχιάζουν οι περιγραφές αιχμαλώτου στο «Τ» - «Τρώγαμε ξύλο από το πρωί μέχρι το βράδυ - 50 χρόνια μετά ακούω τους βομβαρδισμούς στα αυτιά μου»

• Συγκλονιστική αποκάλυψη για το 1974 - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιχμαλώτων Πολέμου - Φωτογραφίες

• Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις Κυπρίων επωνύμων για την τουρκική εισβολή

• Έξι μηνών η νεαρότερη αγνοούμενη της κυπριακής τραγωδίας - 776 άτομα δεν έχουν ταυτοποιηθεί

• Κλάπηκαν τρία γλυπτά του έργου «Τα πουλιά» που κοσμεί το Κάβο ΓκρέκοΟ Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο «Τ»: «Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης» - «Ενόσω δεν υπάρχει λύση, είμαστε όλοι ηττημένοι»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο «Τ»: «Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης» - «Ενόσω δεν υπάρχει λύση, είμαστε όλοι ηττημένοι»

Πέρασαν 50 ολόκληρα χρόνια από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Στόχος κάθε Κυβέρνησης έκτοτε ήταν η λύση του Κυπριακού προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top