Απόστολος Λύτρας: Απείλησε ξανά την κακοποιημένη σύζυγό του - Συνελήφθη η πρώην γυναίκα του μετά από μήνυση της νυν

Απόστολος Λύτρας: Απείλησε ξανά την κακοποιημένη σύζυγό του - Συνελήφθη η πρώην γυναίκα του μετά από μήνυση της νυν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον Απόστολο Λύτρα, καθώς η σύζυγός του φαίνεται κατέθεσε νέα μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του γνωστού δικηγόρου.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα υπέβαλε μήνυση και σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για παράβαση της δικαστικής απόφασης μετά από απειλητικό μήνυμα που της έστειλε ο γνωστός δικηγόρος.

Τι συνέβη
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, έχει υποβληθεί μήνυση για αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, απειλή και σε βάρος του δικηγόρου που έφτασαν στο σπίτι μαζί με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και το ένα τους παιδί προκειμένου να πάρουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Όταν οι παραπάνω εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα ένιωσε απειλή και πάτησε το panic button και στη συνέχεια υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια υπέβαλε τη μήνυση.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE