Επέκταση μέτρων στήριξης και αποζημιώσεις πυρόπληκτων εξετάζει το Υπουργικό

Επέκταση μέτρων στήριξης και αποζημιώσεις πυρόπληκτων εξετάζει το Υπουργικό

Η επέκταση των κυβερνητικών μέτρων στήριξης, μέσω κλιμακωτής επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος και μειωμένου ΦΠΑ για τρόφιμα, καθώς και το ζήτημα αποζημιώσεων για τους πυρόπληκτους στην Πάφο, θα απασχολήσουν τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές στο ΚΥΠΕ, η επέκταση των μέτρων ενδέχεται να αφορά περίοδο δύο μηνών και αναμένεται να επανεξεταστεί μετά τη λήξη της εν λόγω περιόδου, υπό το πρίσμα των σχετικών υποδείξεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Θα ακολουθήσει ειδική συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου για την κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η επίσημη ενημέρωση της Ολομέλειας από την Πρόεδρο της Βουλή των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου ότι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις επιβεβαίωσε και θεσμικά την  πολιτική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE