Ηγέτης Χεζμπολάχ: Εξαπέλυσε απειλές κατά της Κύπρου - «Θα γίνουν μέρος του πολέμου»

Ηγέτης Χεζμπολάχ: Εξαπέλυσε απειλές κατά της Κύπρου - «Θα γίνουν μέρος του πολέμου»

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου Χασάν Νασράλα προειδοποίησε την Τετάρτη ότι η ομάδα του θα θα πολεμήσει “χωρίς κανόνες” και “χωρίς ανώτατα όρια” σε περίπτωση ενός ευρύτερου πολέμου με το Ισραήλ και ότι πουθενά στο Ισραήλ δεν θα είναι ασφαλές από τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα είπε ότι περιλαμβάνονται πιθανοί στόχοι στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Ο Νασράλα επίσης απείλησε για πρώτη φορά την Κύπρο, λέγοντας ότι η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να να τη θεωρήσει “μέρος του πολέμου” αν συνεχίσει να επιτρέπει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια και τις βάσεις της για στρατιωτικές ασκήσεις.

ΠΗΓΗ: Ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Δύο νέα στεγαστικά σχέδια, με στόχο τη διευκόλυνση των νέων και των οικογενειών στην απόκτηση κατοικίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η στέγαση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE