Ηγέτης Χεζμπολάχ: Εξαπέλυσε απειλές κατά της Κύπρου - «Θα γίνουν μέρος του πολέμου»

Ηγέτης Χεζμπολάχ: Εξαπέλυσε απειλές κατά της Κύπρου - «Θα γίνουν μέρος του πολέμου»

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου Χασάν Νασράλα προειδοποίησε την Τετάρτη ότι η ομάδα του θα θα πολεμήσει “χωρίς κανόνες” και “χωρίς ανώτατα όρια” σε περίπτωση ενός ευρύτερου πολέμου με το Ισραήλ και ότι πουθενά στο Ισραήλ δεν θα είναι ασφαλές από τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα είπε ότι περιλαμβάνονται πιθανοί στόχοι στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Ο Νασράλα επίσης απείλησε για πρώτη φορά την Κύπρο, λέγοντας ότι η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να να τη θεωρήσει “μέρος του πολέμου” αν συνεχίσει να επιτρέπει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια και τις βάσεις της για στρατιωτικές ασκήσεις.

ΠΗΓΗ: Ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

Στα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε σχέση με την προώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE