Ηγέτης Χεζμπολάχ: Εξαπέλυσε απειλές κατά της Κύπρου - «Θα γίνουν μέρος του πολέμου»

Ηγέτης Χεζμπολάχ: Εξαπέλυσε απειλές κατά της Κύπρου - «Θα γίνουν μέρος του πολέμου»

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου Χασάν Νασράλα προειδοποίησε την Τετάρτη ότι η ομάδα του θα θα πολεμήσει “χωρίς κανόνες” και “χωρίς ανώτατα όρια” σε περίπτωση ενός ευρύτερου πολέμου με το Ισραήλ και ότι πουθενά στο Ισραήλ δεν θα είναι ασφαλές από τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα είπε ότι περιλαμβάνονται πιθανοί στόχοι στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Ο Νασράλα επίσης απείλησε για πρώτη φορά την Κύπρο, λέγοντας ότι η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να να τη θεωρήσει “μέρος του πολέμου” αν συνεχίσει να επιτρέπει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια και τις βάσεις της για στρατιωτικές ασκήσεις.

ΠΗΓΗ: Ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE