Ηγέτης Χεζμπολάχ: Εξαπέλυσε απειλές κατά της Κύπρου - «Θα γίνουν μέρος του πολέμου»

Ηγέτης Χεζμπολάχ: Εξαπέλυσε απειλές κατά της Κύπρου - «Θα γίνουν μέρος του πολέμου»

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου Χασάν Νασράλα προειδοποίησε την Τετάρτη ότι η ομάδα του θα θα πολεμήσει “χωρίς κανόνες” και “χωρίς ανώτατα όρια” σε περίπτωση ενός ευρύτερου πολέμου με το Ισραήλ και ότι πουθενά στο Ισραήλ δεν θα είναι ασφαλές από τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα είπε ότι περιλαμβάνονται πιθανοί στόχοι στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Ο Νασράλα επίσης απείλησε για πρώτη φορά την Κύπρο, λέγοντας ότι η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να να τη θεωρήσει “μέρος του πολέμου” αν συνεχίσει να επιτρέπει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια και τις βάσεις της για στρατιωτικές ασκήσεις.

ΠΗΓΗ: Ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.