Λετυμπιώτης: Πώς απαντά στις κατηγορίες για ψεύτικα προφίλ μελών της Κυβέρνησης - Έχει ο ίδιος;

Λετυμπιώτης: Πώς απαντά στις κατηγορίες για ψεύτικα προφίλ μελών της Κυβέρνησης - Έχει ο ίδιος;

Στις κατηγορίες για ψεύτικα προφίλ μελών της Κυβέρνησης απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι στην πυξίδα του πολιτικού λόγου και της ηθικής, όταν υπάρχουν ισχυρισμοί, θα πρέπει να συνοδεύονται και από απαραίτητες αποδείξεις.

«Σας καλώ να μπείτε στους δικούς μου λογαριασμούς, όταν αναρτώ κάτι, τι γράφουνε από κάτω. Σας διαβεβαιώ δεν υπάρχει κανένα λογαριασμός να με υποστηρίξει», πρόσθεσε.

Όπως τόνισε ο κ. Λετυμπιώτης, «είμαστε επίσημη Κυβέρνηση, έχουμε θεσμικά όργανα, θεσμικά τοποθετούμαστε. Στον δημόσιο πολιτικό λόγο οι συζητήσεις μας θα πρέπει να βασίζονται και να θεμελιώνονται από κάποιους ελάχιστους κανόνες».

«Εγώ δεν χρειάστηκε ποτέ να τοποθετηθώ ανώνυμα, ούτε θα χρειαστεί ποτέ, ούτε είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιοι έχουν ψεύτικο προφίλ», επεσήμανε.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE