Ξέσπασε πυρκαγιά πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφίες

Ξέσπασε πυρκαγιά πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφίες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό. Κατέκαυσε συνολικά επτά δεκάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σωρό από παλαιά ελαστικά.

Οι δυνάμεις παραμένουν για τελικές κατασβέσεις.

Τα αίτια θα διερευνηθούν σε συνεργασία την Αστυνομία.

Νωρίτερα η ενημέρωση:

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (20/6) πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή για την πυρκαγιά υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Οι επίγειες δυνάμεις ανταπόκρισης επιχειρούν για περιορισμό της. Θα ακολούθησει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από την σελίδα Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE