Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Κρίσιμα 21χρονος μετά από επίθεση - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο
Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγλαντζιάς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό 21χρονου.

Οι δυνάμεις παραμένουν για τελικές κατασβέσεις.
Τα αίτια θα διερευνηθούν σε συνεργασία την Αστυνομία.
Νωρίτερα η ενημέρωση:
Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (20/6) πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή για την πυρκαγιά υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.
Οι επίγειες δυνάμεις ανταπόκρισης επιχειρούν για περιορισμό της. Θα ακολούθησει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη.
Ανταπόκριση των πυροσβ σταθμών Λεμεσού με δύο πυροσβ οχήματα σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επίγειες δυνάμεις ανταπόκρισης επιχειρούν για περιορισμό της. Θα ακολούθησει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη.
— Andreas Kettis (@akettis) June 20, 2024


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




