Ξέσπασε πυρκαγιά πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφίες

Ξέσπασε πυρκαγιά πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφίες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό. Κατέκαυσε συνολικά επτά δεκάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σωρό από παλαιά ελαστικά.

Οι δυνάμεις παραμένουν για τελικές κατασβέσεις.

Τα αίτια θα διερευνηθούν σε συνεργασία την Αστυνομία.

Νωρίτερα η ενημέρωση:

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (20/6) πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή για την πυρκαγιά υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Οι επίγειες δυνάμεις ανταπόκρισης επιχειρούν για περιορισμό της. Θα ακολούθησει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από την σελίδα Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE