Στα κατεχόμενα για τους εορτασμούς για την εισβολή τον Ιούλιο ο Ερντογάν

Στα κατεχόμενα για τους εορτασμούς για την εισβολή τον Ιούλιο ο Ερντογάν

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προετοιμάζεται για έντονη διπλωματική δραστηριότητα μετά το τέλος της Γιορτής των Θυσιών και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να πραγματοποιήσει παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα για τους εορτασμούς της 50ης επετείου της τουρκικής εισβολής, ενώ θα προσφωνήσει και τη «βουλή, γράφει σήμερα η διαδικτυακή «Χαμπέρ Κίπρις».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Ερντογάν θα πραγματοποιήσει προηγουμένως επίσημες επισκέψεις στην Αστάνα του Καζακστάν και στη συνέχεια στο Αζερμπαϊτζάν.

Ακόμη θα παραστεί  επίσης στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE