Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ενσωματώνει τις Υπεραγορές Παπαντωνίου στο Δίκτυό της

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ενσωματώνει τις Υπεραγορές Παπαντωνίου στο Δίκτυό της

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την οικογένεια Παπαντωνίου για την ενσωμάτωση των Υπεραγορών Papantoniou Supermarkets στο Δίκτυό της.

Με την ένταξη των νέων Καταστημάτων, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ενισχύει το Δίκτυό της φτάνοντας συνολικά τα 27 Καταστήματα, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του λιανεμπορίου και αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας.

Ως αποτέλεσμα, ακόμα περισσότεροι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς και θα απολαμβάνουν κορυφαία εξυπηρέτηση. Σημειώνεται ότι θα διατηρηθεί το σύνολο των 769 θέσεων εργασίας.

Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.