Ευρεία σύσκεψη για το Κυπριακό μετά την υπόθεση Αϊκούτ από τον Τατάρ

Ευρεία σύσκεψη για το Κυπριακό μετά την υπόθεση Αϊκούτ από τον Τατάρ

Σύσκεψη διαβούλευσης για το Κυπριακό συγκάλεσε σήμερα η «προεδρία» μετά τις επικρίσεις για την υπόθεση Αϊκούτ και το περιουσιακό ζήτημα.

Η Κίπρις ποστασί μεταδίδει ότι στη σύσκεψη συζητήθηκε πως αμέσως μετά τον διορισμό της Μαρία Ανχελα Ολγκίν από τον ΓΓ του OΗΕ ως προσωπικής του απεσταλμένης, η ε/κ πλευρά ασκεί «σημαντικά αυξημένη πολιτική πίεσης, εκφοβισμού και απομόνωσης και προβαίνει σε ενέργειες που έχουν φτάσει στο σημείο να στοχοποιούν άτομα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο «πρωθυπουργός», ο «υπουργός εξωτερικών», ο «υπουργός εσωτερικών», επαγγελματικά επιμελητήρια, οικονομικοί οργανισμοί και εκπρόσωποι του οικονομικού και κατασκευαστικού τομέα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE