Ευρεία σύσκεψη για το Κυπριακό μετά την υπόθεση Αϊκούτ από τον Τατάρ

Ευρεία σύσκεψη για το Κυπριακό μετά την υπόθεση Αϊκούτ από τον Τατάρ

Σύσκεψη διαβούλευσης για το Κυπριακό συγκάλεσε σήμερα η «προεδρία» μετά τις επικρίσεις για την υπόθεση Αϊκούτ και το περιουσιακό ζήτημα.

Η Κίπρις ποστασί μεταδίδει ότι στη σύσκεψη συζητήθηκε πως αμέσως μετά τον διορισμό της Μαρία Ανχελα Ολγκίν από τον ΓΓ του OΗΕ ως προσωπικής του απεσταλμένης, η ε/κ πλευρά ασκεί «σημαντικά αυξημένη πολιτική πίεσης, εκφοβισμού και απομόνωσης και προβαίνει σε ενέργειες που έχουν φτάσει στο σημείο να στοχοποιούν άτομα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο «πρωθυπουργός», ο «υπουργός εξωτερικών», ο «υπουργός εσωτερικών», επαγγελματικά επιμελητήρια, οικονομικοί οργανισμοί και εκπρόσωποι του οικονομικού και κατασκευαστικού τομέα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE