Ευρεία σύσκεψη για το Κυπριακό μετά την υπόθεση Αϊκούτ από τον Τατάρ

Ευρεία σύσκεψη για το Κυπριακό μετά την υπόθεση Αϊκούτ από τον Τατάρ

Σύσκεψη διαβούλευσης για το Κυπριακό συγκάλεσε σήμερα η «προεδρία» μετά τις επικρίσεις για την υπόθεση Αϊκούτ και το περιουσιακό ζήτημα.

Η Κίπρις ποστασί μεταδίδει ότι στη σύσκεψη συζητήθηκε πως αμέσως μετά τον διορισμό της Μαρία Ανχελα Ολγκίν από τον ΓΓ του OΗΕ ως προσωπικής του απεσταλμένης, η ε/κ πλευρά ασκεί «σημαντικά αυξημένη πολιτική πίεσης, εκφοβισμού και απομόνωσης και προβαίνει σε ενέργειες που έχουν φτάσει στο σημείο να στοχοποιούν άτομα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο «πρωθυπουργός», ο «υπουργός εξωτερικών», ο «υπουργός εσωτερικών», επαγγελματικά επιμελητήρια, οικονομικοί οργανισμοί και εκπρόσωποι του οικονομικού και κατασκευαστικού τομέα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE