Ευρεία σύσκεψη για το Κυπριακό μετά την υπόθεση Αϊκούτ από τον Τατάρ

Ευρεία σύσκεψη για το Κυπριακό μετά την υπόθεση Αϊκούτ από τον Τατάρ

Σύσκεψη διαβούλευσης για το Κυπριακό συγκάλεσε σήμερα η «προεδρία» μετά τις επικρίσεις για την υπόθεση Αϊκούτ και το περιουσιακό ζήτημα.

Η Κίπρις ποστασί μεταδίδει ότι στη σύσκεψη συζητήθηκε πως αμέσως μετά τον διορισμό της Μαρία Ανχελα Ολγκίν από τον ΓΓ του OΗΕ ως προσωπικής του απεσταλμένης, η ε/κ πλευρά ασκεί «σημαντικά αυξημένη πολιτική πίεσης, εκφοβισμού και απομόνωσης και προβαίνει σε ενέργειες που έχουν φτάσει στο σημείο να στοχοποιούν άτομα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο «πρωθυπουργός», ο «υπουργός εξωτερικών», ο «υπουργός εσωτερικών», επαγγελματικά επιμελητήρια, οικονομικοί οργανισμοί και εκπρόσωποι του οικονομικού και κατασκευαστικού τομέα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE