Είναι…. ειρωνικό το ποδόσφαιρο; «Σαν σήμερα» το χέρι του Μαραντόνα και ένας Τσέχος πήγε να το αναβιώσει!

Είναι…. ειρωνικό το ποδόσφαιρο; «Σαν σήμερα» το χέρι του Μαραντόνα και ένας Τσέχος πήγε να το αναβιώσει!

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σκοράρει απέναντι στην εθνική Αγγλίας με το χέρι. Ουδείς παρεμβαίνει, ουδείς το αντιλαμβάνεται. Η Αργεντινή προηγείται. Ακριβώς, 38 χρόνια μετά, το «χέρι του Θεού» πάει να επαναληφθεί. Αλλά… ευτυχώς για όλους, και κυρίως για τους Γεωργιανούς, «σήμερα» υπάρχει ο VAR στο ποδόσφαιρο!

Ήταν 22 Ιουνίου του 1986. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, μέσα σε 90' παιχνιδιού, αποκαλύπτει τη διπλή του «φύση». Είναι αυτός που ντριμπλάρει ολόκληρη την Αγγλία σε προημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου πριν σκοράρει, και αυτός που ξεγελά τους πάντες σκοράροντας με το χέρι για την Αργεντινή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE