Trannos: Ελεύθερος ο τράπερ που είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή

Trannos: Ελεύθερος ο τράπερ που είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή

Ελεύθερος αφέθηκε ο Trannos, μετά τη σύλληψη στο Καματερό για οπλοκατοχή

O Trannos μετέβη το πρωί του Σαββάτου (22/6) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE