Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς – Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο

Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς – Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο

Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, πραγματοποίησαν την Κυριακή συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων, με σκοπό την καταπολέμηση της παράνομης εργασίας και τον εντοπισμό παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών στην Κύπρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην εντός των τοίχων περιοχή της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στη Λευκωσία, συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ άλλοι δώδεκα για υποθέσεις που αφορούν παράνομη εργοδότηση και απασχόληση.

Παράλληλα, στη Λεμεσό συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και ένας στην Πάφο, για παράνομη παραμονή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE