Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς – Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο

Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς – Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο

Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, πραγματοποίησαν την Κυριακή συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων, με σκοπό την καταπολέμηση της παράνομης εργασίας και τον εντοπισμό παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών στην Κύπρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην εντός των τοίχων περιοχή της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στη Λευκωσία, συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ άλλοι δώδεκα για υποθέσεις που αφορούν παράνομη εργοδότηση και απασχόληση.

Παράλληλα, στη Λεμεσό συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και ένας στην Πάφο, για παράνομη παραμονή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE