Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς – Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο

Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς – Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο

Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, πραγματοποίησαν την Κυριακή συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων, με σκοπό την καταπολέμηση της παράνομης εργασίας και τον εντοπισμό παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών στην Κύπρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην εντός των τοίχων περιοχή της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στη Λευκωσία, συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ άλλοι δώδεκα για υποθέσεις που αφορούν παράνομη εργοδότηση και απασχόληση.

Παράλληλα, στη Λεμεσό συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και ένας στην Πάφο, για παράνομη παραμονή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE