Καίτη Γαρμπή: Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στη σκηνή

Καίτη Γαρμπή: Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στη σκηνή

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την πολιτική, τον σύζυγό της, αλλά και τον γιο της, Δημήτρη.

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, ανέφερε: «Δεν έχω τραγουδήσει κοινωνικό στίχο, αλλά πρόσεχα πάντα να λέω ωραία πράγματα στα κομμάτια μου. Δεν έχω ενδώσει όλα αυτά τα χρόνια στο… φλερτ τη πολιτικής γιατί έκαστος εφ’ω ετάχθη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο. Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική. Αν ασχοληθώ, θα το κάνω αργότερα».

Διαβάστε όλα όσα είπε στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE