Καίτη Γαρμπή: Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στη σκηνή

Καίτη Γαρμπή: Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στη σκηνή

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την πολιτική, τον σύζυγό της, αλλά και τον γιο της, Δημήτρη.

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, ανέφερε: «Δεν έχω τραγουδήσει κοινωνικό στίχο, αλλά πρόσεχα πάντα να λέω ωραία πράγματα στα κομμάτια μου. Δεν έχω ενδώσει όλα αυτά τα χρόνια στο… φλερτ τη πολιτικής γιατί έκαστος εφ’ω ετάχθη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο. Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική. Αν ασχοληθώ, θα το κάνω αργότερα».

Διαβάστε όλα όσα είπε στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Απαντά στην Άγκυρα για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων - «Ετοιμότητα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία»

ΠτΔ: Απαντά στην Άγκυρα για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων - «Ετοιμότητα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία»

Κάλεσμα στην τουρκική Κυβέρνηση να καθίσει με την Κυπριακή Δημοκρατία στο ίδιο τραπέζι για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων απηύθυνε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE