Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας
Κατ΄ ιδίαν συνάντηση θα έχει το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών ο κ. Κόμπος αναχώρησε την Κυριακή για το Λουξεμβούργο.
«Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρίσκεται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και η συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας», σημειώνεται.
Αναφέρεται ότι οι Υπουργοί θα ανταλλάξουν επίσης απόψεις για την κατάσταση στη Γεωργία, καθώς και για τις Μεγάλες Λίμνες.
Στο πλαίσιο γεύματος εργασίας, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα ανταλλάξουν απόψεις με ομολόγους τους των Δυτικών Βαλκανίων.
Μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παραστεί σε εκδηλώσεις που διοργανώνει το Λουξεμβούργο με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της χώρας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




