Μέση Ανατολή και Ουκρανία στο επίκεντρο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ με συμμετοχή Κ. Κόμπου

Μέση Ανατολή και Ουκρανία στο επίκεντρο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ με συμμετοχή Κ. Κόμπου

Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή και η συνεχιζόμενη επιθετικότητα της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο των συζητήσεων του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ με την συμμετοχή του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών ο κ. Κόμπος αναχώρησε την Κυριακή για το Λουξεμβούργο.

«Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρίσκεται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και η συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας», σημειώνεται.

Αναφέρεται ότι οι Υπουργοί θα ανταλλάξουν επίσης απόψεις για την κατάσταση στη Γεωργία, καθώς και για τις Μεγάλες Λίμνες.

Στο πλαίσιο γεύματος εργασίας, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα ανταλλάξουν απόψεις με ομολόγους τους των Δυτικών Βαλκανίων.

Μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παραστεί σε εκδηλώσεις που διοργανώνει το Λουξεμβούργο με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE