Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε  η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή της Τριμίκλινης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πίσω από τη φωτιά στην Τριμίκλινη, η οποία άφησε πίσω της 1,3 τετραγωνικό χιλιόμετρο καμένης γη,  βρίσκονταν δυο ανήλικοι, ηλικίας 12 και 13 ετών, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι άναψαν πυροτεχνήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες Δευτέρα (24/06) γύρω στις 16:55. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχείρησαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης ενώ επιχείρησαν επίσης έντεκα πτητικά μέσα πυρόσβεσης.

Στην περιοχή είχαν κατευθυνθεί και επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης, οι οποίες επιχειρούσαν κατά την διάρκεια της νύχτας.

Δείτε όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.