Αποχαιρετά σήμερα η Κρήτη τον 20χρονο Μιχάλη – Η σπαρακτική μαντινάδα του πατέρα του

Αποχαιρετά σήμερα η Κρήτη τον 20χρονο Μιχάλη – Η σπαρακτική μαντινάδα του πατέρα του

«Μουδιασμένη» παραμένει η Κρήτη από το νέο θανατηφόρο τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ακόμα νέου ανθρώπου.

Ο 20χρονος Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή χθες σε χωριό του Ηρακλείου ενώ σήμερα αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Μιχάλη Δουλγεράκη.

Η κηδεία του θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Γκαγκάλες.
 

Η σπαρακτική μαντινάδα του πατέρα του

Ο πατέρας του Μιχάλη, ιερέας Αντώνης Δουλγεράκης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του θανάτου του προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση.

Με μία μαντινάδα αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του γιο προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η μαντινάδα αναφέρει:

«Άχι και πως μας το καμες
 
ανθέ και καντιφέ μου,

και δα περιμένω στο στενό

μπας και γυρίσεις γιέ μου».
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.