Ελλάδα: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών σε ευρωβουλευτή - Παραμένει κρατούμενος μέχρι τον Οκτώβριο

Ελλάδα: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών σε ευρωβουλευτή - Παραμένει κρατούμενος μέχρι τον Οκτώβριο

Μέχρι τον Οκτώβριο παραμένει στη φυλακή ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής Φρέντι Μπελέρη, μετά την απόφαση του Εφετείου του Ειδικού Δικαστηρίου Καταπολέμησης της Διαφθοράς στην Αλβανία, που εκδίκασε την υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό στα Τίρανα.

Το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την πρωτόδικη ποινή των 24 μηνών. Ως εκ τούτου, ο Φρέντι Μπελέρης δεν θα μεταβεί τον Ιούλιο στο Στρασβούργο, προκειμένου να ορκιστεί.

Ο Φρέντι Μπελέρης καταδικάστηκε τόσο πρωτόδικα όσο και σε δεύτερο βαθμό για ενεργητική δωροδοκία.

Εάν η εφετειακή απόφαση μείωνε την ποινή του σε 20 μήνες ή λιγότερο, τότε θα τον άφηναν άμεσα ελεύθερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE