Στο Λονδίνο θα συναντηθούν Ολγκίν και Τατάρ - Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου

Στο Λονδίνο θα συναντηθούν Ολγκίν και Τατάρ - Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου

Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου στο Λονδίνο θα συναντηθεί με την προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ στην τηλεόραση του «Μπαϊράκ».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος του Σαββάτου αναφερόταν στις δηλώσεις του Τ/κ ηγέτη, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για τη θητεία της κ. Ολγκίν, που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, είπε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο γι’ αυτό.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με την κ. Ολγκίν μεθαύριο ή την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE