Στο Λονδίνο θα συναντηθούν Ολγκίν και Τατάρ - Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου

Στο Λονδίνο θα συναντηθούν Ολγκίν και Τατάρ - Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου

Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου στο Λονδίνο θα συναντηθεί με την προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ στην τηλεόραση του «Μπαϊράκ».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος του Σαββάτου αναφερόταν στις δηλώσεις του Τ/κ ηγέτη, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για τη θητεία της κ. Ολγκίν, που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, είπε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο γι’ αυτό.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με την κ. Ολγκίν μεθαύριο ή την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE