Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος για φωτιά στην Επ. Λάρνακας - Καταζητείται δεύτερος

Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος για φωτιά στην Επ. Λάρνακας - Καταζητείται δεύτερος

Χειροπέδες σε 25χρονο πέρασε η Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, για πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί εντός των ορίων του Δήμου Αραδίππου της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ο 25χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και εντοπίστηκε στη σκηνή μετά που κρίθηκε ύποπτη η παρουσία του στην περιοχή.

Σημειώνεται επίσης ότι για την ίδια υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται και δεύτερος άνδρας ηλικίας 27 ετών. Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, πιστεύεται έντονα από τους ανακριτές ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα, αφού ξεκίνησε από διάφορα σημεία της περιοχής.

Σημειώνεται ότι εναντίον του 25χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία για άλλη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE