Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος για φωτιά στην Επ. Λάρνακας - Καταζητείται δεύτερος

Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος για φωτιά στην Επ. Λάρνακας - Καταζητείται δεύτερος

Χειροπέδες σε 25χρονο πέρασε η Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, για πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί εντός των ορίων του Δήμου Αραδίππου της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ο 25χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και εντοπίστηκε στη σκηνή μετά που κρίθηκε ύποπτη η παρουσία του στην περιοχή.

Σημειώνεται επίσης ότι για την ίδια υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται και δεύτερος άνδρας ηλικίας 27 ετών. Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, πιστεύεται έντονα από τους ανακριτές ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα, αφού ξεκίνησε από διάφορα σημεία της περιοχής.

Σημειώνεται ότι εναντίον του 25χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία για άλλη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE