Φόρεσε χειροπέδες 45χρονος: Συνελήφθη για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Φόρεσε χειροπέδες 45χρονος: Συνελήφθη για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Συνελήφθη σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 45χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στα αδικήματα των πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλής βιαιοπραγίας και άλλα, που διαπράχθηκαν τον Μάιο του 2024, στη Λάρνακα.

Για σκοπούς εντοπισμού και σύλληψής του, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, σήμερα 25 Ιουνίου 2024, τη φωτογραφία και τα προσωπικά στοιχεία του 45χρονου. Μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσής τους είναι αχρείαστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

To Υπουργικό Συμβούλιο θα εγκρίνει σήμερα το νομοσχέδιο για την Ειδική Εκπαίδευση, αλλάζοντας τη φιλοσοφία του συστήματος μετά από δεκαετίες και βάζοντας στο επίκεντρο το παιδί, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE