Φόρεσε χειροπέδες 45χρονος: Συνελήφθη για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Φόρεσε χειροπέδες 45χρονος: Συνελήφθη για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Συνελήφθη σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 45χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στα αδικήματα των πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλής βιαιοπραγίας και άλλα, που διαπράχθηκαν τον Μάιο του 2024, στη Λάρνακα.

Για σκοπούς εντοπισμού και σύλληψής του, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, σήμερα 25 Ιουνίου 2024, τη φωτογραφία και τα προσωπικά στοιχεία του 45χρονου. Μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσής τους είναι αχρείαστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.