Κένυα: Θύμα των ταραχών η αδελφή του Ομπάμα - Διαδήλωνε κατά της κυβέρνησης (βίντεο)

Κένυα: Θύμα των ταραχών η αδελφή του Ομπάμα - Διαδήλωνε κατά της κυβέρνησης (βίντεο)

Επίθεση με δακρυγόνα την ώρα που μιλούσε στο CNN δέχτηκε η Άουμα Ομπάμα, ετεροθαλής αδελφή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, η οποία μετείχε στις αιματηρές διαδηλώσεις στην Κένυα κατά των αποφάσεων της κυβέρνησης για τη φορολογία.

Το περιστατικό έγινε την Τρίτη σε ζωντανή μετάδοση.

Δείτε το βίντεο:


Ο δημοσιογράφος πλησίασε την Ομπάμα για μια δήλωση, όταν έγινε κοντά τους ρίψη δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η Ομπάμα και όσοι ήταν μαζί της να αρχίσουν να βήχουν και να κλείνουν τα μάτια τους.

Μιλώντας στο CNN είπε: «Δείτε τι συμβαίνει όταν νεαροί Κενυάτες διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους».

Λίγο πριν είχε ανεβάσει φωτογραφίες της από τη συμμετοχή της στη διαδήλωση:


Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της Κένυας ανακοίνωσε ότι έβγαλε στον δρόμο τον στρατό για να βοηθήσει την αστυνομία εν μέσω των διαδηλώσεων κατά του φορολογικού νομοσχεδίου. Στις κινητοποιήσεις τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 31 τραυματίστηκαν σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE