Euro 2024: Συνελήφθησαν 5 οπαδοί της Αγγλίας στην Κολωνία, πριν το ματς με τη Σλοβενία

Euro 2024: Συνελήφθησαν 5 οπαδοί της Αγγλίας στην Κολωνία, πριν το ματς με τη Σλοβενία

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Γερμανίας έπεσαν 5 οπαδοί της Αγγλίας που ήταν στην Κολωνία για τον τελευταίο αγώνα της στη φάση των ομίλων του EURO 2024.

Σύμφωνα με το Athletic, πρόκειται για δύο άτομα που συνελήφθησαν για επίθεση, άλλα δύο για απόπειρα εισόδου στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο κι ένας για «εγκληματική ζημιά».

Η Αστυνομική Μονάδα Ποδοσφαίρου του Ηνωμένου Βασιλείου (UKFPU) επιβεβαίωσε τις συλλήψεις πριν την αναμέτρηση με τη Σλοβενία, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, προσθέτοντας ότι η πλειονότητα των περίπου 15.000 οπαδών της Αγγλίας στην Κολωνία είχαν «εξαιρετικά καλή συμπεριφορά χωρίς να έχει αναφερθεί διαταραχή».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE