Το ψευδοκράτος προσέλαβε 135 influencers για την προβολή του

Το ψευδοκράτος προσέλαβε 135 influencers για την προβολή του

Η «κυβέρνηση» του ψευδοκράτους καλύπτει τα έξοδα 135 influencers από την Αγγλία, τη Γερμανία και την Τουρκία, προκειμένου αυτοί να συμβάλουν στην «αναγνώριση της 'τδβκ και στον τουρισμό της 'χώρας'», αναφέρεται σε απόφαση του "υπουργικού συμβουλίου" που δημοσιοποιήθηκε στην «επίσημη εφημερίδα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της "Γενί Ντουζέν".

Όπως αναφέρεται, συνολικά 900.930 TΛ, που θα καλύψουν μεταξύ άλλων τα έξοδα αεροπορικών εισιτηρίων, μεταφορικών, διαμονής, ξεναγήσεων και εξόδων περιήγησης με σκάφος θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό στο «ταμείο τουριστικής ανάπτυξης και προβολής», στο πλαίσιο του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024. Το κονδύλι αφορά «δαπάνες φιλοξενίας, τελετών, εκθέσεων και διοργανώσεων».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE