Το ψευδοκράτος προσέλαβε 135 influencers για την προβολή του

Το ψευδοκράτος προσέλαβε 135 influencers για την προβολή του

Η «κυβέρνηση» του ψευδοκράτους καλύπτει τα έξοδα 135 influencers από την Αγγλία, τη Γερμανία και την Τουρκία, προκειμένου αυτοί να συμβάλουν στην «αναγνώριση της 'τδβκ και στον τουρισμό της 'χώρας'», αναφέρεται σε απόφαση του "υπουργικού συμβουλίου" που δημοσιοποιήθηκε στην «επίσημη εφημερίδα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της "Γενί Ντουζέν".

Όπως αναφέρεται, συνολικά 900.930 TΛ, που θα καλύψουν μεταξύ άλλων τα έξοδα αεροπορικών εισιτηρίων, μεταφορικών, διαμονής, ξεναγήσεων και εξόδων περιήγησης με σκάφος θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό στο «ταμείο τουριστικής ανάπτυξης και προβολής», στο πλαίσιο του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024. Το κονδύλι αφορά «δαπάνες φιλοξενίας, τελετών, εκθέσεων και διοργανώσεων».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.