Δορυφορική εικόνα με τον καπνό της φωτιάς στην Κερατέα – Κάλυψε απόσταση 210 χλμ.

Δορυφορική εικόνα με τον καπνό της φωτιάς στην Κερατέα – Κάλυψε απόσταση 210 χλμ.

Δορυφορική εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα το Μeteo δείχνουν ότι ο καπνός από τη φωτιά στην Κερατέα κάλυψε προσεγγιστικά απόσταση 210 km.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «στη δορυφορική φωτογραφία, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 30/06, διακρίνουμε τον καπνό από τη φωτιά στην περιοχή της Κερατέας. Ο καπνός έχει καλύψει προσεγγιστικά απόσταση 210 km».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE