Δορυφορική εικόνα με τον καπνό της φωτιάς στην Κερατέα – Κάλυψε απόσταση 210 χλμ.

Δορυφορική εικόνα με τον καπνό της φωτιάς στην Κερατέα – Κάλυψε απόσταση 210 χλμ.

Δορυφορική εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα το Μeteo δείχνουν ότι ο καπνός από τη φωτιά στην Κερατέα κάλυψε προσεγγιστικά απόσταση 210 km.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «στη δορυφορική φωτογραφία, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 30/06, διακρίνουμε τον καπνό από τη φωτιά στην περιοχή της Κερατέας. Ο καπνός έχει καλύψει προσεγγιστικά απόσταση 210 km».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE