Ρωσία: Σμήνος ουκρανικών drones επιτέθηκε στις εγκαταστάσεις εταιρίας χάλυβα

Ρωσία: Σμήνος ουκρανικών drones επιτέθηκε στις εγκαταστάσεις εταιρίας χάλυβα

Ένα σμήνος ουκρανικών drones στόχευσε στις εγκαταστάσεις της ρωσικής εταιρίας παραγωγής χάλυβα Novolipetsk Steel, σε μία επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει σοβαρές ζημιές, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρίας.

«Η επίθεση δεν προκάλεσε άλλες συνέπειες πλην επιπλέον συγκολλήσεων», είπε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Ο Ιγκόρ Αρταμόνοφ, κυβερνήτης της περιφέρειας Λιπέτσκ στη δυτική Ρωσία, όπου βρίσκεται στο χαλυβουργείο, ανέφερε σε μία ξεχωριστή ανακοίνωση ότι εννέα drones καταρρίφθηκαν πάνω από αυτό.

Το Κίεβο δεν επιβεβαίωσε επίσημα ή δεν διέψευσε τις επιθέσεις, αλλά τόνισε ότι οι εγκαταστάσεις που επλήγησαν υποστηρίζουν τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και για το λόγο αυτό, αποτελούν νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE