Πτώμα σε πάρκο: Δεν έχει διαπιστωθεί η ταυτότητα του νεκρού – Εντατικές οι έρευνες

Πτώμα σε πάρκο: Δεν έχει διαπιστωθεί η ταυτότητα του νεκρού – Εντατικές οι έρευνες

Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρίσκεται πτώμα που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Γραμμικό Πάρκο Στροβόλου. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί η ταυτότητα του νεκρού ατόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το πτώμα εντοπίστηκε την Κυριακή στις 7.30μμ πλησίον του Πεδιαίου ποταμού, εντός του Γραμμικού Πάρκου Στροβόλου. Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να αποκλείεται εγκληματική ενέργεια.

Το πρωί της Τρίτης, στις 10πμ θα πραγματοποιηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE