Σε κρίσιμη κατάσταση 79χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο στη Λάρνακα

Σε κρίσιμη κατάσταση 79χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο στη Λάρνακα

Γύρω στις 12.45 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 46χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη λεωφόρο Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα ηλικίας 79 ετών, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή διασταύρωνε το δρόμο.

Ο 79χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος.

Στην 46χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Ο Κλάδος Τροχαίας Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE