Σε κρίσιμη κατάσταση 79χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο στη Λάρνακα

Σε κρίσιμη κατάσταση 79χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο στη Λάρνακα

Γύρω στις 12.45 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 46χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη λεωφόρο Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα ηλικίας 79 ετών, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή διασταύρωνε το δρόμο.

Ο 79χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος.

Στην 46χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Ο Κλάδος Τροχαίας Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.