Απορρίφθηκε η ένσταση Σαββίδη - Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία

Απορρίφθηκε η ένσταση Σαββίδη - Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία

Απορρίφθηκε η ένσταση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για ανάρμοστη συμπεριφορά, ωστόσο συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η ένσταση του Γενικού Εισαγγελέα απορρίφθηκε και θα μείνει η κατάθεση όπως αυτή έφτασε ενώπιον της Αρχής κατά της διαφθοράς.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή δικάσιμο ξεκίνησε η αντεξέταση του κ. Μιχαηλίδη αλλά ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αντώνης Λιάτσος διέκοψε τη συνεδρία προκειμένου να εξεταστεί ένσταση που υποβλήθηκε από πλευράς του Γενικού Εισαγγελέα ως προς τη μαρτυρία του Γενικού Ελεγκτή που αφορούσε σε καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αρχή κατά της Διαφθοράς λόγω του γεγονότος ότι εκκρεμεί η απόφαση της Αρχής για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Χθες, κατέθεσε επίσης ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γενικού Ελεγκτή, εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού Ανωτάτων Ελεγκτικών Ιδρυμάτων INTOSAI.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένο αδιέξοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE