Απορρίφθηκε η ένσταση Σαββίδη - Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία

Απορρίφθηκε η ένσταση Σαββίδη - Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία

Απορρίφθηκε η ένσταση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για ανάρμοστη συμπεριφορά, ωστόσο συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η ένσταση του Γενικού Εισαγγελέα απορρίφθηκε και θα μείνει η κατάθεση όπως αυτή έφτασε ενώπιον της Αρχής κατά της διαφθοράς.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή δικάσιμο ξεκίνησε η αντεξέταση του κ. Μιχαηλίδη αλλά ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αντώνης Λιάτσος διέκοψε τη συνεδρία προκειμένου να εξεταστεί ένσταση που υποβλήθηκε από πλευράς του Γενικού Εισαγγελέα ως προς τη μαρτυρία του Γενικού Ελεγκτή που αφορούσε σε καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αρχή κατά της Διαφθοράς λόγω του γεγονότος ότι εκκρεμεί η απόφαση της Αρχής για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Χθες, κατέθεσε επίσης ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γενικού Ελεγκτή, εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού Ανωτάτων Ελεγκτικών Ιδρυμάτων INTOSAI.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE