Σαββίδης vs Οδυσσέας: Συνεχίζεται η αντεξέταση του Γενικού Ελεγκτή στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο

Σαββίδης vs Οδυσσέας: Συνεχίζεται η αντεξέταση του Γενικού Ελεγκτή στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο

Με την αντεξέταση του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη συνεχίζεται την Τετάρτη στις 9.30 η ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, για παύση του Γενικού Ελεγκτή με τον ισχυρισμό της ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Η υπόθεση αφορά την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του Γενικού Ελεγκτή, κ. Μιχαηλίδη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο κ. Σαββίδης έχει ήδη καταθέσει ως μάρτυρας, ενώ στόχος είναι να ολοκληρωθεί η αντεξέταση του κ. Μιχαηλίδη την Πέμπτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE