Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Η κίνηση «ΑΙΧΜΗ» η οποία δημιουργήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Δημήτρη Παπαδάκη και ως γνωστόν συνεργάστηκε στις Ευρωεκλογές με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών με υποψήφιο τον Πέτρο Χριστοδούλου, αναζητεί τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός Ιουλίου αναμένεται να γίνει μία ενδελεχής ανάλυση του αποτελέσματος των εκλογών και στη συνέχεια θα ληφθούν αποφάσεις για το τι δέον γενέσθαι. Ανάμεσα στις σκέψεις που επικρατούν είναι και η δημιουργία κόμματος το οποίο θα λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία για τις βουλευτικές του 2026. Κάποια στελέχη ωστόσο, φαίνεται να προκρίνουν και τη Συνεργασία με τους Οικολόγους, την οποία χαρακτηρίζουν καλή υπό τις περιστάσεις, αφού έγινε πολύ βιαστικά, λόγω έλλειψης χρόνου.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE