Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Η κίνηση «ΑΙΧΜΗ» η οποία δημιουργήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Δημήτρη Παπαδάκη και ως γνωστόν συνεργάστηκε στις Ευρωεκλογές με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών με υποψήφιο τον Πέτρο Χριστοδούλου, αναζητεί τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός Ιουλίου αναμένεται να γίνει μία ενδελεχής ανάλυση του αποτελέσματος των εκλογών και στη συνέχεια θα ληφθούν αποφάσεις για το τι δέον γενέσθαι. Ανάμεσα στις σκέψεις που επικρατούν είναι και η δημιουργία κόμματος το οποίο θα λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία για τις βουλευτικές του 2026. Κάποια στελέχη ωστόσο, φαίνεται να προκρίνουν και τη Συνεργασία με τους Οικολόγους, την οποία χαρακτηρίζουν καλή υπό τις περιστάσεις, αφού έγινε πολύ βιαστικά, λόγω έλλειψης χρόνου.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE