Ανείπωτη θλίψη: 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στα κατεχόμενα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Ανείπωτη θλίψη: 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στα κατεχόμενα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου 19χρονου στα κατεχόμενα και συγκεκριμένα σε θάλασσα του κατεχόμενου Αγίου Επίκτητου.

Όπως γράφουν Τ/κ ΜΜΕ, ο 19χρονος Ahmet Deniz Tabakoğlu βρήκε τραγικό θάνατο μετά από βουτιά στη θάλασσα από το σκάφος του φίλου του.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του περίπου 500 μέτρα από την ακτή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κερύνειας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενεργηθεί στη σορό του, διαπιστώθηκε ότι αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία από πνιγμό.

Σε ανακοίνωση της «αστυνομίας» αναφέρεται ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE