Έρχεται Κύπρο ο Αυστριακός Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - Οι επαφές που θα έχει

Έρχεται Κύπρο ο Αυστριακός Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - Οι επαφές που θα έχει

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός για Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Υποθέσεις της Αυστρίας Alexander Schallenberg θα πραγματοποιήσει στις 4 Ιουλίου επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, έπειτα από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ στη συνέχεια θα παρακαθήσουν σε διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Αυστρίας, το Κυπριακό, καθώς και σειρά άλλων ζητημάτων που άπτονται των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων.

Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE