Έρχεται Κύπρο ο Αυστριακός Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - Οι επαφές που θα έχει

Έρχεται Κύπρο ο Αυστριακός Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - Οι επαφές που θα έχει

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός για Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Υποθέσεις της Αυστρίας Alexander Schallenberg θα πραγματοποιήσει στις 4 Ιουλίου επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, έπειτα από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ στη συνέχεια θα παρακαθήσουν σε διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Αυστρίας, το Κυπριακό, καθώς και σειρά άλλων ζητημάτων που άπτονται των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων.

Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE