Έρχεται Κύπρο ο Αυστριακός Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - Οι επαφές που θα έχει

Έρχεται Κύπρο ο Αυστριακός Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - Οι επαφές που θα έχει

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός για Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Υποθέσεις της Αυστρίας Alexander Schallenberg θα πραγματοποιήσει στις 4 Ιουλίου επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, έπειτα από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ στη συνέχεια θα παρακαθήσουν σε διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Αυστρίας, το Κυπριακό, καθώς και σειρά άλλων ζητημάτων που άπτονται των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων.

Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE