Έρχεται Κύπρο ο Αυστριακός Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - Οι επαφές που θα έχει

Έρχεται Κύπρο ο Αυστριακός Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - Οι επαφές που θα έχει

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός για Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Υποθέσεις της Αυστρίας Alexander Schallenberg θα πραγματοποιήσει στις 4 Ιουλίου επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, έπειτα από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ στη συνέχεια θα παρακαθήσουν σε διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Αυστρίας, το Κυπριακό, καθώς και σειρά άλλων ζητημάτων που άπτονται των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων.

Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE