Παραδοχή Νικόλα για ΔΗΚΟ: «Είτε θα αλλάξουμε, είτε πρέπει να πάμε σπίτι μας»
04.07.2024 - 13:02
Στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» μίλησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις Ευρωεκλογές καθώς και στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ότι, «παρά τα καλά αποτελέσματα που είχαμε στις δημοτικές εκλογές δεν θεωρούμε ότι αναιρούν τα προβληματικά ευρήματα που δυστυχώς καταγράφονται στις ευρωεκλογές».
Επιπρόσθετα ανέφερε ότι γι’ αυτούς τους λόγους η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να προχωρήσει σε ένα πολιτικό και καταστατικό συνέδριο.
Η κοινωνία σε αυτές τις εκλογές, όπως πρόσθεσε, «έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα και στο παραδοσιακό πολιτικό σύστημα και σε μας ιδιαίτερα».
Η ευθύνη για το αποτέλεσμα, συνέχισε, «είναι συλλογική και εγώ έχω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης» και συμπλήρωσε ότι όλες οι διαπιστώσεις έχουν μπει στο τραπέζι.
«Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική αλλά το πιο σημαντικό είναι να δούμε πως προχωρούμε μπροστά», σημείωσε.
Στην πολύωρη συνεδρία έγιναν προτάσεις γιατί πρέπει να αλλάξουμε δηλώνοντας χαρακτηριστικά «είτε θα αλλάξουμε, είτε πρέπει να πάμε σπίτι μας»
Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.