Συναγερμός στις Βερσαλλίες: Εκκενώνεται το Παλάτι για «περιστατικό ασφαλείας»

Συναγερμός στις Βερσαλλίες: Εκκενώνεται το Παλάτι για «περιστατικό ασφαλείας»

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παλάτι των Βερσαλλιών στο Παρίσι, με ένοπλους αστυνομικούς να εισβάλλουν σε αυτό και να προχωρούν στην εκκένωσή του, επικαλούμενοι «περιστατικό ασφαλείας».

Σε επίσημη ανακοίνωση που «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διοίκηση του τουριστικού αξιοθέατου, αναφέρεται πως «βρίσκεται σε εξέλιξη επέμβαση στην έπαυλη των Βερσαλλιών».

«Οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται στο σημείο. Αποφύγετε την περιοχή και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Μην αναμεταδίδετε ψευδείς πληροφορίες» προστίθεται στην ενημέρωση.

 
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, που επικαλείται η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», η εκκένωση των Βερσαλλιών δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Το Παλάτι των Βερσαλλιών είναι ένα από τα περισότερο επισκέψιμα τουριστικά αξιοθέατα της Γαλλίας, ενω αποτέλεσε το σπίτι του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΣΤ' πριν τον αποκεφαλισμό του κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE