Χειροπέδες σε 25χρονο: Τα ήπιε και έπιασε τιμόνι - Οδηγούσε επικίνδυνα ενώ είχε στην κατοχή του... ρόπαλο

Χειροπέδες σε 25χρονο: Τα ήπιε και έπιασε τιμόνι - Οδηγούσε επικίνδυνα ενώ είχε στην κατοχή του... ρόπαλο

Υπό κράτηση τέθηκε 25χρονος στην επαρχία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, επικίνδυνης και αλόγιστης οδήγησης, και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 4 Ιουλίου γύρω στις 22:50 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν στην τουριστική περιοχή της παραλίας της Γεροσκήπου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο επικίνδυνα, κάνοντας ελιγμούς και θέτοντας σε κίνδυνο πρόσωπα που χρησιμοποιούσαν τον εν λόγω δρόμο, ενώ τα φώτα του ήταν και σβηστά.

Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός ήταν 25χρονος. Υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 85Mg ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι 22 Μg. Η τελική ένδειξη αλκοόλης ήταν 68Mg.

Περαιτέρω, από έρευνες στο όχημά του εντοπίστηκε πτυσσόμενο ρόπαλο και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Εναντίον του 25χρονου εκκρεμούσαν επίσης εντάλματα προστίμου ύψους 700 ευρώ και επανασυνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE