Κεντρικές Φυλακές: Έφοδος μετά την βομβιστική επίθεση σε όχημα αξιωματικού

Κεντρικές Φυλακές: Έφοδος μετά την βομβιστική επίθεση σε όχημα αξιωματικού

Έφοδος στις Κεντρικές Φυλακές διενεργά η Αστυνομία από τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/7).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έφοδος σχετίζεται με την χθεσινή βομβιστική επίθεση σε βάρος οχήματος αξιωματικού των Κεντρικών Φυλακών.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 04 Ιουλίου, όταν τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός, γύρω στις 02:30 σε όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη, στην περιοχή Αρχάγγελος.

Να σημειωθεί ότι ιδιοκτήτης του οχήματος, είναι αξιωματικός των Κεντρικών Φυλακών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE