Κεντρικές Φυλακές: Έφοδος μετά την βομβιστική επίθεση σε όχημα αξιωματικού

Κεντρικές Φυλακές: Έφοδος μετά την βομβιστική επίθεση σε όχημα αξιωματικού

Έφοδος στις Κεντρικές Φυλακές διενεργά η Αστυνομία από τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/7).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έφοδος σχετίζεται με την χθεσινή βομβιστική επίθεση σε βάρος οχήματος αξιωματικού των Κεντρικών Φυλακών.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 04 Ιουλίου, όταν τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός, γύρω στις 02:30 σε όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη, στην περιοχή Αρχάγγελος.

Να σημειωθεί ότι ιδιοκτήτης του οχήματος, είναι αξιωματικός των Κεντρικών Φυλακών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE