Αυτήν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Αυτήν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό προσώπου, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής διά ευρέσεως, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 18 Ιουνίου, 2024 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας στο τηλέφωνο 22-802800 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE