Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα 57χρονος
Τραγική κατάληξη είχε πρωινό μπάνιο στη θάλασσα για 57χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το νερό.

Σημειώνεται πως ο ύποπτος κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό 41χρονης στις 14 Ιουνίου σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Τρεμιθούσα.
Τόσο η γυναίκα όσο και ο ύποπτος είχαν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 41χρονης. Όπως διαπιστώθηκε αυτή έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα δύο χέρια τα οποία φαίνεται ότι προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Όσον αφορά τον 48χρονο, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα,και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου.
Ακολούθως αφού κατάσταση της υγείας του κρίθηκε εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα από όπου πήρε εξιτήριο στις 28 Ιουνίου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε μετά την προσαγωγή του ενώπιον της δικαιοσύνης διάταγμα κράτησης έξι ημερών.
Σήμερα Παρασκευή ο 48χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει την 1η Αυγούστου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




