Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 48χρονος για την δολοφονία της συζύγου του στην Πάφο - Παραμένει υπό κράτηση

Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 48χρονος για την δολοφονία της συζύγου του στην Πάφο - Παραμένει υπό κράτηση

Ο 48χρονος που κατηγορείται για γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Τρεμιθούσα στις 14 Ιουνίου, παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει την 1η Αυγούστου. Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σημειώνεται πως ο ύποπτος κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό 41χρονης στις 14 Ιουνίου σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Τρεμιθούσα.

Τόσο η γυναίκα όσο και ο ύποπτος είχαν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 41χρονης. Όπως διαπιστώθηκε αυτή έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα δύο χέρια τα οποία φαίνεται ότι προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Όσον αφορά τον 48χρονο, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα,και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου.

Ακολούθως αφού   κατάσταση της υγείας του κρίθηκε εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα από όπου πήρε εξιτήριο στις 28 Ιουνίου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε μετά την προσαγωγή του ενώπιον της δικαιοσύνης διάταγμα κράτησης έξι ημερών.

Σήμερα Παρασκευή ο 48χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει την 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE