Δεν επιθυμεί ανανέωση της θητείας της η Στέλλα Κυριακίδου - Ενημέρωσε τον ΠτΔ

Δεν επιθυμεί ανανέωση της θητείας της η Στέλλα Κυριακίδου - Ενημέρωσε τον ΠτΔ

Την απόφαση της για μη ενδιαφέρον στο να ανανεωθεί η θητεία της ως Ευρωπαία Επίτροπος της Κύπρου, ανακοίνωσε η Στέλλα Κυριακίδου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της: «η θητεία μου ως Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων βαίνει προς την ολοκλήρωση της τους επόμενους μήνες. Έχω ήδη ενημερώσει την Πρόεδρο της Κομισιόν κα Φον Ντερ Λαιεν ότι με την ολοκλήρωση της τρέχουσας θητείας της ΕΕ θα επιστρέψω στη χώρα μου».

«Έχω επίσης επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Χριστοδουλίδη και τον ευχαρίστησα για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας μου», τονίζει στη συνέχεια.

Καταλυτικά στην ανακοίνωση της δηλώνει πως: «Μέσα από το τιμητικό αξίωμα της Επιτρόπου Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της ΕΕ, στόχος μου ήταν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, σε όλη αυτή τη πορεία, να υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τους Ευρωπαίους συμπολίτες μου όσο και την πατρίδα μου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.