Έκρηξη σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό – Τι δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις

Έκρηξη σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό – Τι δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική μετά από έκρηξη σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Μέση Γειτονιά.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3:50 τα ξημερώματα, σύμφωνα με την Αστυνομία σημειώθηκε έκρηξη σε χώρο στάθμευσης οχημάτων στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό.

Όπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες εξετάσεις στον χώρο, η έκρηξη οφειλόταν από πυροδότηση αυτοσχέδιου μηχανισμού που τοποθετήθηκε έξω από κλειστό γκαράζ.

Μέσα στο χώρο στάθμευσης υπήρχαν δύο οχήματα τα οποία ανήκουν σε ζεύγος ενοίκων.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν ζημιές στη μεταλλική πόρτα και στο δάπεδο.

 Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και σήμερα αναμένονται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE