Τον σταμάτησαν για τσιγάρα αλλά δεν πίστευαν τι βρήκαν σπίτι του - Χειροπέδες σε 28χρονο για κατοχή πιστολιού

Τον σταμάτησαν για τσιγάρα αλλά δεν πίστευαν τι βρήκαν σπίτι του - Χειροπέδες σε 28χρονο για κατοχή πιστολιού

Ένα πιστόλι, αριθμός φυσιγγίων και γεμιστήρες στρατιωτικού τυφεκίου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων αντικειμένων, στην οικία 28χρονου, στη Λευκωσία.

Ο 28χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο χωριού της επαρχίας Λευκωσίας. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 28χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 32 πακέτα τσιγάρα, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 28χρονου, στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες στρατιωτικού τυφεκίου, αριθμός φυσιγγίων διαμετρήματος 7.62mm και 9mm και δύο φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, τρία στρατιωτικά χιτώνια, ένα σετ καθαριστικών όπλου, ένα στρατιωτικό κράνος και μία πλήρης στρατιωτική εξάρτηση.

Ως αποτέλεσμα, ο 28χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE