Νέα υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών – Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονη

Νέα υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών – Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονη

Νέα υπόθεση για σφετερισμό διερευνούσε τις τελευταίες μέρες η Αστυνομία, για την οποία πέρασε χειροπέδες σε 49χρονη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, μιλώντας στον alpha, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα καταζητείτο, ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες Κυριακή (07/07) όταν προσπάθησε να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

Η 49χρονη κατηγορείται για αδικήματα που έχουν σχέση με σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

«Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων δικαστηρίου για τη διαδικασία προσωποκράτησής της», κατέληξε ο κύριος Ανδρέου.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE