Νέα υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών – Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονη

Νέα υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών – Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονη

Νέα υπόθεση για σφετερισμό διερευνούσε τις τελευταίες μέρες η Αστυνομία, για την οποία πέρασε χειροπέδες σε 49χρονη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, μιλώντας στον alpha, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα καταζητείτο, ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες Κυριακή (07/07) όταν προσπάθησε να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

Η 49χρονη κατηγορείται για αδικήματα που έχουν σχέση με σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

«Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων δικαστηρίου για τη διαδικασία προσωποκράτησής της», κατέληξε ο κύριος Ανδρέου.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE