Νέα υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών – Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονη

Νέα υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών – Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονη

Νέα υπόθεση για σφετερισμό διερευνούσε τις τελευταίες μέρες η Αστυνομία, για την οποία πέρασε χειροπέδες σε 49χρονη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, μιλώντας στον alpha, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα καταζητείτο, ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες Κυριακή (07/07) όταν προσπάθησε να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

Η 49χρονη κατηγορείται για αδικήματα που έχουν σχέση με σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

«Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων δικαστηρίου για τη διαδικασία προσωποκράτησής της», κατέληξε ο κύριος Ανδρέου.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.