Νέα υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών – Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονη

Νέα υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών – Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονη

Νέα υπόθεση για σφετερισμό διερευνούσε τις τελευταίες μέρες η Αστυνομία, για την οποία πέρασε χειροπέδες σε 49χρονη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, μιλώντας στον alpha, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα καταζητείτο, ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες Κυριακή (07/07) όταν προσπάθησε να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

Η 49χρονη κατηγορείται για αδικήματα που έχουν σχέση με σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

«Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων δικαστηρίου για τη διαδικασία προσωποκράτησής της», κατέληξε ο κύριος Ανδρέου.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι IDF βομβάρδισαν βάση των Φρουρών της Επανάστασης

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι IDF βομβάρδισαν βάση των Φρουρών της Επανάστασης

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE