Νέα υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών – Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονη

Νέα υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών – Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονη

Νέα υπόθεση για σφετερισμό διερευνούσε τις τελευταίες μέρες η Αστυνομία, για την οποία πέρασε χειροπέδες σε 49χρονη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, μιλώντας στον alpha, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα καταζητείτο, ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες Κυριακή (07/07) όταν προσπάθησε να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

Η 49χρονη κατηγορείται για αδικήματα που έχουν σχέση με σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

«Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων δικαστηρίου για τη διαδικασία προσωποκράτησής της», κατέληξε ο κύριος Ανδρέου.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE