Οδηγοί προσοχή: Κλειστός δρόμος στη Λάρνακα - Σκυβαλοφόρο «τυλίχθηκε» στις φλόγες

Οδηγοί προσοχή: Κλειστός δρόμος στη Λάρνακα - Σκυβαλοφόρο «τυλίχθηκε» στις φλόγες

Κλειστός για την τροχαία κίνηση είναι αυτή την ώρα ο παλαιός δρόμος Κόσιης – Αθηένου, λόγω εργασιών για μετακίνηση σκυβαλοφόρου οχήματος, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα.

Στα σημεία αποκοπής της κυκλοφορίας, βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Η φωτιά στο σκυβαλοφόρο όχημα εκδηλώθηκε στις 12.25π.μ. σήμερα, ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει στον πιο πάνω δρόμο. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από το περιστατικό δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE