Οδηγοί προσοχή: Κλειστός δρόμος στη Λάρνακα - Σκυβαλοφόρο «τυλίχθηκε» στις φλόγες

Οδηγοί προσοχή: Κλειστός δρόμος στη Λάρνακα - Σκυβαλοφόρο «τυλίχθηκε» στις φλόγες

Κλειστός για την τροχαία κίνηση είναι αυτή την ώρα ο παλαιός δρόμος Κόσιης – Αθηένου, λόγω εργασιών για μετακίνηση σκυβαλοφόρου οχήματος, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα.

Στα σημεία αποκοπής της κυκλοφορίας, βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Η φωτιά στο σκυβαλοφόρο όχημα εκδηλώθηκε στις 12.25π.μ. σήμερα, ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει στον πιο πάνω δρόμο. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από το περιστατικό δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE