Ζελένσκι: Υποσχέθηκε αντίποινα μετά το ρωσικό πλήγμα στην Ουκρανία με 29 νεκρούς

Ζελένσκι: Υποσχέθηκε αντίποινα μετά το ρωσικό πλήγμα στην Ουκρανία με 29 νεκρούς

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποσχέθηκε σήμερα αντίποινα μετά την τελευταία ρωσική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία η οποία προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 29 ανθρώπων και ζημιές σε νοσοκομείο παίδων του Κιέβου.

Η Ουκρανία θα ζητήσει συνάντηση στα Ηνωμένα Έθνη για την ασφάλεια της χώρας μετά την ρωσική επίθεση, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Στο μεταξύ η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε 30 από τους 38 ρωσικούς πύραυλους της σημερινής φονικής επίθεσης.

Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν πυραύλους κρουζ, αεροπορικούς βαλλιστικούς πυραύλους και κατευθυνόμενους πυραύλους σε μια συνδυασμένη επίθεση σε ουκρανικές πόλεις, ανακοίνωσε η Ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE