Διακινούσαν ναρκωτικά για κάθε γούστο στη Μύκονο

Διακινούσαν ναρκωτικά για κάθε γούστο στη Μύκονο

Άδοξη κατάληξη είχε η «περαντζάδα» που έκαναν στα σοκάκια και τα νυχτερινά κέντρα στη Μύκονο τρεις νεαροί Έλληνες, οι οποίοι μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους ναρκωτικές ουσίες που κάλυπταν κάθε απαίτηση με σκοπό να τις πουλήσουν, αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί ηλικίας 26, 29 και 31 χρόνων και τους πέρασαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν στην κατοχή τους ακατέργαστη κάνναβη βάρους 346 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 46,5 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 9,4 γραμμαρίων και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα, 170 ευρώ το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι τρεις νεαροί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE