Νέο αιματηρό επεισόδιο σε βάρος τουριστών στη Ζάκυνθο

Νέο αιματηρό επεισόδιο σε βάρος τουριστών στη Ζάκυνθο

Στον ανακριτή απολογούνται δυο 26χρονοι Έλληνες μετά την άσκηση δίωξης για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, στον οποίο οδηγήθηκαν μετά τη σύλληψή τους για τον τραυματισμό δύο αλλοδαπών.

Το αιματηρό επεισόδιο, ένα από τα πολλά που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο νησί, συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν ξέσπασε συμπλοκή για άγνωστη αιτία μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο στην περιοχή Αργάσι της Ζακύνθου και οι δύο δράστες μαζί με άλλα τρία άτομα που αναζητούνται τραυμάτισαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 30 και 43 χρόνων χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές και ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι δυο νεαροί δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που συνεχίζουν την προανάκριση για να ταυτοποιήσουν και τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην συμπλοκή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE