Κύπριος κατηγορείται για τον βιασμό 32χρονης στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρουν ελληνικά ΜΜΕ

Κύπριος κατηγορείται για τον βιασμό 32χρονης στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρουν ελληνικά ΜΜΕ

Καταγγελία για βιασμό γυναίκας από Κύπριο σε κέντρο απεξάρτησης στη Θεσσαλονίκη ερευνούν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Κύπριο άνδρα ηλικίας 31 ετών από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για το αδίκημα του βιασμού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Ιουλίου, όταν κατά τη διαμονή του σε ιδιωτικό κέντρο απεξάρτησης ο 31χρονος Κύπριος μπήκε στο δωμάτιο της 32χρονης και με τη χρήση βίας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE