Το Ισραήλ έριξε φυλλάδια στη Γάζα ζητώντας από όλους τους κατοίκους να απομακρυνθούν

Το Ισραήλ έριξε φυλλάδια στη Γάζα ζητώντας από όλους τους κατοίκους να απομακρυνθούν

Ο στρατός του Ισραήλ έριξε σήμερα φυλλάδια στην πόλη της Γάζας ζητώντας από «όλους τους κατοίκους» της να απομακρυνθούν, ακολουθώντας «τους διαδρόμους ασφαλείας», δήλωσε αναποκριτής του AFP.

«Προς όλους όσοι είναι παρόντες στην πόλη της Γάζας, διάδρομοι ασφαλείας σας επιτρέπουν να φύγετε γρήγορα και χωρίς ελέγχους από την πόλη της Γάζας προς καταφύγια στην Ντέιρ αλ Μπάλα και την αλ Ζαουίγια», ανέφερε το φυλλάδιο που είδε ο ανταποκριτής.

«Η πόλη της Γάζας παραμένει μια επικίνδυνη ζώνη συγκρούσεων», προειδοποιεί το φυλλάδιο.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.